Title of a News Article

Recep,Erdoğan,Emine yardım istedi..

.

Recep,Erdoğan,Emine yardım istedi..
banner206

Şanlıurfa'lı Kaya ailesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın isimlerini kendi çocuklarına vermişti. Bugün Şanlıurfa'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın  görmeye gelenler arasında Recep,Erdoğan ve Emine Kaya kardeşlerde vardı.
Direkli mahallesinde açılışı yapılan Ayhan Şahenk Lisesinin açılışına  mahalle sakinleride katıldı. Katılanlar arasında Kaya çiftinin çocukları vardı. ŞAnlıurfa OSB'de bir fabrikada çalışan  Ali Kaya'nın eşi Meral Kaya, çocukları 2 yaşında ki Recep ile 6 aylık ikiz kardeşler Erdoğan ve Emine ile birlikte Emine Erdoğan'ın katıldığı okulun bahçesine geldi.  Basın'ın yakın ilgisi ile karşılaşan Recep, Erdoğan ve Emine Kaya kardeşler Emine Erdoğan ile görüşmek için soğuk havada uzun süre bekledi. Anne Meral kaya soğuk havada çocuklarını daha fazla koruyamayınca eve gitmek zorunda kaldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 17:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
ozcan cakir
ozcan cakir - 9 yıl Önce

Yardim istiyorm bakaya borcum var oduyemiyorum sizlerden yardim bekliyorun 9 aylik cocumu anesinden ayirdim esimle beraber calisiyoz ginede oduyemiyorum cok zor durumdayi evime icira gelecek kiraciyim yetiremiyorum parayi TEFON NUMAEAM (05312579927) lutven arayn emine hanim

SIRADAKİ HABER

banner195