Title of a News Article

Şanlıurfa'ya bir müjde daha! (video)

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Yeşil bir kent için hedeflediği projelerden GAP Vadisi Projesi 2. Etabının temelini attı.

1 Milyon 860 bin metrekarelik yeşil alan içerisinde bulunan GAP 2. Etap projesinin içerisinde ise 1 Adet mini futbol sahası, 2 Adet tenis kortu, 2 Adet basketbol sahası, 1 Adet mini golf sahası, 1 Adet voleybol  sahası, 1 Adet anfi, Ahşap pergoleler, Yürüyüş yolları, Oturma bankları, 302 araçlık otopark, market binası 255 m², kafeterya'ya içerisinde barındıran projenin temeli atıldı.

GAP Vadisi Projesi'nin 6 Etap'tan oluştuğuna dikkat çeken Başkan Çiftçi, 10 yıldır kentin gündeminde olan yatırımın içerisinde sosyal, kültürel ve sporsal faaliyetlerin yapılabileceği projeyi 2019 yılında tamamlayacaklarını söyledi. Başkan Çiftçi, konuşmasını şöyle sürdürdü: "1. Etabı tamamlayarak halkın hizmetine sunduk. 2.3. ve 4. Etabın alt yapı çalışmasını tamamladık. 2019 yılında 5 Etabını da tamamlayarak projeyi bitireceğiz.  Bu projenin içerisinde GAP Sukay projesini tamamladık. Yine bu proje içerisinde bulunan Şanlıurfa Bilim Merkezini kısmi proje olarak yapılıyor. Şanlıurfa bilim merkezine kavuşacak. Heyecan verici ve önemli bir projedir" diyerek kente hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bu önemli projeden dolayı tebrik eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna: "GAP Vadisi Projesinin 2. 3. ve 4. Etap çalışması Şanlıurfa'mıza hayırlı olsun. Bugün Belediyemizin heyecanına ortak oluyoruz. Bu proje tamamlandığında hemşerilerimiz buradan aileler yararlanacaklar. Yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sunacaktır" diyerek bu çalışmanın tüm belediyelere örnek olmasını temenni etti.

Temeli atılan GAP Vadisi projesinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, önemli bir yatırımın kentte büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırıldığı için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri GAP Vadisi Projesinin 2. 3. ve 4. Etaplarının temeli atıldı.

Temel atma törene Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, MEclis Üyeleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142