Title of a News Article

Şehit aileleri unutmadılar...

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş koronavirüs tedbirleri kapsamında dört günlük sokağa çıkma yasağı ile birlikte kutlanan Ramazan Bayramının ilk günü, Şanlıurfa’daki şehit ailelerini ve görev başındaki polisleri ziyaret ettiler

İlk olarak, 1996 yılında Tunceli’de vatani görevini yaparken askeri aracın kaza geçirmesi sonucu şehit düşen Levazım Er Kemal Beyaztaş’ın İpekyol Mahallesindeki ailesini ziyaret eden Vali Erin, şehidin annesi Rabia, babası Mehmet ve kardeşi Mustafa Beyaztaş ile sohbet ederek, bayramlarını tebrik etti.

Şehitlerin uğruna canlarını verdiği vatan ve bayrağa ilelebet sahip çıkacaklarını, aradan yıllar geçse de onların emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Erin, evde bulunan çocuklara da hediyeler verdi.

Daha sonra 1975 yılında Adapazarı’nda vatani görevini yaparken şehit düşen Ömer Çiftkardeş’in Devteşti Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan eşi Yıldız Çiftkardeş’i ziyaret eden Vali Erin, burada bir süre misafir oldu. Şehit eşi Yıldız Çiftkardeş’in sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Erin, devletin ve Türk halkının her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu, her türlü sıkıntılarını çözmek için bir telefon kadar yakın olduklarını söyledi.

Şehit ailelerini ziyaretinin ardından, bayram tatiline rağmen ailelerinden uzak kalarak görevlerine devam eden polisleri ziyaret eden Vali Erin, kontrol noktalarında polislerle bir araya geldi. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kontrol noktalarındaki denetimleri takip eden Vali Erin, büyük bir fedakârlıkla görev yapan Polislere teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti.

Vali Erin’e ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2020, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195