Title of a News Article

Sevincine ortak oldular

Sevincine ortak oldular
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle ziyaretleri kapsamında gittiği Karakoyunlu mahallesinde hem çat kapı ev ziyaretleri yaptı hem de engelli Yusuf Efe’nin akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyoruz. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleriyle de kamuoyunun takdirini toplayan Başkan Ekinci, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş, Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat üyeleri ile birlikte Karakoyunlu Mahallesinde ev ziyaretleri yaptı. Başkan Ekinci ev ziyaretleri sırasında engelli Yusuf Efe’yle de bir araya geldi. Yusuf Efe’nin akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayan Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak bugüne kadar yaklaşık 500 engelli vatandaşa akülü ve tekerlekli sandalye verdiklerini belirtti. Engelli vatandaşların tüm ihtiyaçlarını ertelemeden yerine getirdiklerine vurgu yapan Başkan Ekinci,” Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” Dedi.

Sosyal Belediyecilik anlamında yapılması gereken çok işlerinin olduğunu ve bunları harfiyen yerine getirmeye çalıştıklarını sözlerine ekleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, konuşmasında şunları söyledi;” Eyyübiye Belediyesi olarak ta bu anlamda duyarlılık göstermeye devam ediyoruz. Yine Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatımızla birlikte mahalle gezilerimizi sürdürüyoruz. Buralarda vatandaşlarımızla bir araya gelip sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz. Bugün de ŞAŞEMKOM Başkanımız Faruk Akbaş’la birlikte Karakoyunlu mahallemizdeyiz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşımızın sesine kulak veriyoruz. Yine bugün de Yusuf Efe kardeşimizin akülü tekerlekli sandalye talebi vardı. O talebi yerine getirdik. Bizler belediye olarak engelli kardeşlerimizin tüm taleplerini bugüne kadar ertelemeden ötelemeden yerine getirdik. 500’e yakın akülü ve tekerlekli sandalye dağıtımı yaptık. “

ŞASEMKOM Başkanı Faruk Akbaş ise,” Yusuf Efe kardeşimiz maalesef hastalığından dolayı dışarı çıkamıyor. Bu konu gündeme geldikten hemen sonra Mehmet Ekinci Başkanım sağ olsun duyarlılık gösterdi. Akülü tekerlekli sandalyesini inşallah takdim edeceğiz. Ayrıca evin gıda ihtiyacını ve maddi ihtiyaçlarına da yardımcı oldu. Ben mahallem adına ve vatandaşlar adına Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederim. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195