Title of a News Article

Şimdi ki hali çok yakışıklı...

Şanlıurfa'da 30 yıl boyunca yıkanmayan, tıraş olmayan ve kümeste yaşayan Resul Bahadır, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yardımlarıyla yeniden su ve sabunla tanıştı.

Şimdi ki hali çok yakışıklı...
banner206
 

Şanlıurfa'da 30 yıl boyunca yıkanmayan, tıraş olmayan ve kümeste yaşayan Resul Bahadır, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yardımlarıyla yeniden su ve sabunla tanıştı.  Banyosu ve traşı yapılan  Bahadır'ın ne kadar yakışıklı bir insan olduğu ortaya çıktı...

Kümeste Yaşayan Adam 30 Yıl Sonra Su ve Sabunla Tanıştı


Gördüğü rüya etkisi ile akli dengesini kaybederek 30 yıl boyunca bir kümeste yıkanmadan yaşamını sürdüren Resul Bahdır'a Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sahip çıktı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Yukarı Tınaz köyünün Yeniköy mezrasında yaşayan 47 yaşındaki Resul Bahadır bir gece gördüğü rüya sonrası akli dengesini yitirerek kümeste yaşamını sürdürmeye başladı.



30 YIL SONRA BANYO YAPTI, TIRAŞ OLDU

30 yıldır yaşadığı kümeste yıkanmayan ve tıraş olmayan Bahadır, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı psikologları tarafından uzun bir uğraş sonucu ikna edilerek psikologların desteğiyle 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirildi. Bahadır rehabilitasyon merkezinde banyo yaptırılarak, tıraş ettirildi.

,

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195