Title of a News Article

Suriyeli kadın, 5 aylık hamile kumasını döverek öldürdü

.

Suriyeli kadın, 5 aylık hamile kumasını döverek öldürdü
banner206

MERSİN’in Erdemli İlçesi’nde yaşayan 23 yaşındaki Nesrin El Celem, 5 aylık hamile olan kuması 22 yaşındaki Gufran Karduş’u döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. 

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak ikinci eşi Gufran Karduş ile 1 yıl önce Türkiye’ye gelen 25 yaşındaki Ahmad Tahkikan, Erdemli İlçesi’nin Kızkalesi Mahallesi’nde yaşamaya başladı. İddiaya göre Tahkikan’ın ilk eşi Nesrin El Celem, geçen hafta Suriye’den Mersin’e gelerek çiftin evinde kalmak istedi. Buna izin vermeyen eşi ve kuması ile tartışan Celem, akrabalarının yanına giderek orada yaşamaya başladı.

 Kızkalesi’nde bir gazinoda garson olarak çalışan Ahmad Tahkikan’ın evde olmadığını öğrenen Nesrin El Celem, pazar günü gece saatlerinde eve giderek kuması Gufran Karduş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi üzerine Celem, 5 aylık hamile Karduş’u döverek öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis genç kadını gözaltına aldı. Gufran Karduş’un cesedi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Emniyete götürülen Nesrin El Celem, ilk sorgusunda suçunu itiraf ederek kumasını kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söyledi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Celem, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Gufran Karduş’un cenazesi otopsinin ardından Ahmad Tahkikan tarafından teslim alınarak Suriye’ye gönderilmek üzere Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı’na götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195