Title of a News Article

ŞUSKİ'den 160 km uzaklıktaki köye hizmet

Siverek'ten 70 kilometre uzaklıktaki Söylemez kırsal mahallesi sakinlerinin içmesuyu sıkıntısı bölgeye ulaşan ŞUSKİ ekipleri tarafından çözüme kavuşturuluyor.

ŞUSKİ'den 160 km uzaklıktaki köye hizmet
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 13 ilçe ve 3 bin kırsal yerleşim bölgesine ulaşan ŞUSKİ, son olarak Siverek Karacadağ bölgesindeki Söylemez kırsal mahallesine temiz su ulaştırabilmek için bölgeye giderek etüt çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), bir yandan altyapıda dev revizyonlar gerçekleştirirken, diğer yandan su ve kanalizasyonu olmayan bölgelere ulaşarak vatandaşlara hizmet götürüyor.

 

ŞEHİR MERKEZİNDEN 160 KM UZAKLIKTA

Bölge coğrafyası bakımından Türkiye'nin en büyük 7'inci ili olan Şanlıurfa'da her bölgeye ulaşmayı hedefleyen ŞUSKİ ekipleri, şehir merkezinden 160 kilometre uzaklıkta bulunan Siverek Karacadağ bölgesindeki Söylemez kırsal mahallesine giderek çalışmalarını tamamladı.

Yıllardır hizmet alamayan mahalleliler, Büyükşehir Belediyesi'ne yaklaşımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Kısa sürede bölgede çalışmalarına başlayan ŞUSKİ ekipleri, mevcut ve kullanılamaz hale gelen su şebekesinin yerine uzun ömürlü malzemelerden oluşan altyapı hizmeti sunabilmek için etüt çalışmalarını tamamladı.

ŞUSKİ Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanlığı Kırsal  İçmesuyu Tesisi Geliştirme Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmanın ardından yeni içmesuyu şebeke temini kısa sürede tamamlanarak mahalleliye su temini sağlanacak. 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195