Title of a News Article

Tatlıses'ten anlamlı paylaşım...

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, instagram hesabından paylaşımda bulunarak, Suriyeli küçük bir kız çocuğuna sofrasını açtı.

Tatlıses'ten anlamlı paylaşım...
banner206
Dünyaca ünlü olan Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, dün akşam sosyal medyada hesabı instagram'dan çok anlamlı bir fotoğraf paylaşarak deyim yerindeyse içini döktü. 

Suriye'de 6 yıla aşkındır devam eden iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan yüzbinlerce mağdur arasında olan 10 yaşlarındaki küçük Emine, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in akşam yemeği misafiri oldu. 

Enpati kurarak yanına çağırdığı Suriyeli sığınmacı minik kız Emine ile bir süre sohbet eden Tatlıses ardından ona Çorba ve Lahmacun ikramında bulundu. 

Tatlıses empati kurdu


Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına anlamlı sözler dizeleyen Tatlıses, Emine'nin yerinde kızım Elif'te olabilirdi sözlerini ekledi. Empati kurarak minik Emine'nin çaresizliğini gören ve ona sofrasını açan Tatlıses, kızın gönlünde taht kurdu. 

Tatlıses, kendi hesabından yaptığı paylaşımında şu sözlere yer verdi;
"Bu hanım kızımız Suriye'nin Halep şehrinden göçe zorlanmış, memleketini bırakıp gelmiş çünkü çaresiz... Adı Emine, ALLAH göstermesin bu kızın yerinde benim kızım Elif'de olabilirdi. Bir saniye sonrasını kim tahmin edebilir? Neden bizler bu insanları dışlarız, neden bir tas çorbayı onlara çok görürüz? Emine'nin karnı aç ve onun gibi nicelerinin... Kim ister böyle yaşamayı? Düşünebiliyor musunuz evi yok, barkı yok, bir lokma yiyecek ekmeği yok... Gelin birlik olalım, bu gariplerin zehir olmuş dünyalarını biz de zehir etmeyelim... Hiç birşey kaybetmeyiz ama elimizden geleni yapmazsak bu masum çocukların bir damla gözyaşının hesabını veremeyiz...!!!"


Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195