Title of a News Article

Tehlike saçıyor!

Tehlike saçıyor!
banner206
Hava sıcaklıklarının yurt genelinde düşmesi en sıcak iklime sahip olan Şanlıurfa’da da sıcaklığın sıfır derecenin altına düşmesine neden oldu. Sıcaklığın sıfır derecenin altına düşmesi don olaylarını artırırken, birçok cadde ve havuz buz tuttu.

Sarkıtlar hançer gibi asılı duruyor

Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesinde buluna binadan sızan su, donarak sarkıtlara dönüştü. Hançer gibi sivri şekiller oluşturan sarkıtlar mahalleliyi de tedirgin ediyor. Düşmesi an meselesi olan sarkıtlar, olası kazalara davetiye çıkarırken, tehlikeye karşı da hiçbir önlem alınmadı.

Belediye personelinin önlem almadığı iddiası

Söz konusu mahallede yürüyen vatandaşların donan zeminde kayarak ya da sarkıtların düşmesi sonucunda yaralandığını belirten mahalleliler, sarkıtların düşmesi durumunda ölümlü kazalara de neden olabileceğini belirterek bir an önce önlem alınması gerektiğini belirttiler. Öyle ki belediye görevlilerine durumu bildirdiklerini öne süren vatandaşlar, görevlilerin gelip sarkıtlara hiçbir şekilde müdahale etmediklerini sadece binada oturanları uyardıklarını ifade ettiler. Sokaktan geçen vatandaşlar ise manzara karşısında başını tutarak korkuyla ilerleyebildi.

Urfa Değişim

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2020, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195