Title of a News Article

Ticaret Lisesi mezunları bu gecede buluştu...

 Ticaret Lisesi mezunları bu gecede buluştu...
banner206

HABER-FOTO: ALİ UZUN

Şanlıurfa'da bu akşam Ticaretliler Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen gecede renkli görüntüler yaşandı. Ünlü Sanatçı Zekeriya Ünlü'nün de sahne aldığı geceye, mezunların yanı sıra siyasetçiler ve bürokratlar katıldı.

Şehitlik Çamlık Düğün ve Konferans Salonun bahçesinde bu yıl 6.'sı düzenlenen Ticaretler Derneği Gecesi'ne; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Gençlik Spor İl Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Urfalı Ünlü Sanatçı Zekeriya Ünlü, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat, Ticaret Lisesi Mezunları, öğretim görevlileri ve öğrencileri katıldı.

Ünlü, Geceye renk kattı

Şanlıurfalı Ünlü Sanatçı Zekeriya Ünlü'nün de katıldığı Ticaretliler Derneği gecesinde, çiğ köfte yoğuruldu, katılımcılara lolaz ekmek ikram edildi. Ünlü'nün sahne aldığı gecede yöresel türküler seslendirildi, emeği geçenlere ise plaketleri ve ödülleri verildi.

Ticaretliler Derneği'nin tam kadro yer aldığı gecede konuşma yapan Dernek Başkanı Niyazi Kocadağ; Geceye katılan herkese teşekkür etti.

Her yıl kutlanarak geleneksel hale gelen Ticaretliler Derneği gecesi etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195