Title of a News Article

TOKİ Konutlarında % 10 İndirim Yapıldı!

Hilvan'a geçtiğimiz günlerde konut belirleme kuraları çekilen ve yapım aşamasının sonuna gelinen TOKİ konutlarının temel fiyatlarında % 10 indirim yapıldı.

TOKİ Konutlarında % 10 İndirim Yapıldı!
banner206

 Yapımına 2 yıl önce başlanan ve konut belirleme kura çekilişinde sahiplerini bulan TOKİ konutlarının fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bir çok ev sahibi konutunu satışa çıkarmıştı.

 

Bitimine yaklaşılan konutlardaki yüksek fiyattan dolayı mağdur duruma düşen vatandaşların mağduriyetini gidermek Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Ayhan Karaca ile görüştü.

 

Yapılan görüşmeler neticesinde, Hilvan'da yapılan TOKİ konutlarındaki temel fiyatlar % 10 aşağı çekildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bayık;

 

" Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Hilvan'a yapılan konutlarının fiyatı bir çok bölgeye göre yüksek bulundu. TOKİ konutlarına sahip olmak isteyen ve çoğu dar gelirli vatandaşlarımız yüksek fiyattan dolayı konutlarını satışa çıkardı. Yüksek fiyattan dolayı mağdur olan Hilvanlıların bu mağduriyetlerini gidermek için Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan karaca bey ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonucunda konutlardaki temel fiyatlardan % 10 indirim yapıldı. Bu da konut sahibi vatandaşlarımızı bir nebze rahatlattı. Ortaya çıkan bu mağduriyetin giderilmesinde yardımcı olan Sayın Karaca'ya teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195