Title of a News Article

Topdağ Ziyaretin amacını açıkladı...

özel haber

Topdağ Ziyaretin amacını açıkladı...
banner206

 Ak Parti Göç komisyonu yönetimi  Vali yardımcısı Meral Uçar ile Suriyelilerin sorunlarını masaya yatırdılar. Ak Parti Şanlıurfa İl başkanlığınca kurulan Göç Komisyonu Şanlıurfa'da bulunan mültecilerin sorunlarını ve çözüm önerileri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. Göç komisyonu Başkanı Yahya Topdağ, Göç komisyonu üyeleri 
Mehmet Demir ve Aziz Badıllı, Vali yardımcısı Meral Uçar'ı makamında ziyaret ettiler. Mültecilerden sorumlu Vali Yardımcısı Uçar ile görüşen Yahya Topdağ, ve komisyon üyeleri,Şanlıurfa'da bulunan  Suriyeli mültecilerin  sıkıntıları, çadırkentte ki insanların istihdamı, topluma kazandırmaları, ve Belediyeler ve iş adamları arasında iletişimin sağlanması konusu başta olmak üzere, Eğitim, sağlık sorunları ile çözüm önerilerini konuştular.
Göç komisyonu Başkanı Yahya Topdağ vali Yardımcısı Meral Uçar'a yaptıkları ziyaretin ardından Urfastar Gazetesine açıklamada bulundu. Topdağ' Urfa'da yaklaşık 500 bin Suriyeli mülteci kardeşimiz yaşamaktadır. Bunların büyük bir bölümü kent merkezinde ikametgah ediyorlar, bu insanların Suriye de ki savaş ortamından dolayı yakın tarihte gitmeleri söz konusu değil, ancak bu insanların toplama kazandırmaları gerekiyor, bunun için tüm yetkili kurumlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 17:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
alatin Topdag
alatin Topdag - 8 yıl Önce

Yolun bahtın açık olsun amca oğlu

SIRADAKİ HABER

banner195