Title of a News Article

Toru Ailesine baş sağlığında bulundu

Toru Ailesine baş sağlığında bulundu
banner206
 Geçtiğimiz gün yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 25 yaşındaki Ahmet Toru için taziye ziyaretinde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Nuri Öztürk kederli aileye başsağlığı dileyerek meydana gelen kazada araçta ağabeyi Ahmet Toru ile birlikte olan ve kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan minik Abdulkadir ile acılı baba Cuma Toru'ya başsağlığı dileklerini iletti.
Yiğeni Ahmet Toru'yu böylesine elim bir olay sonrası kaybetmenin acısını yaşadıklarını dile getiren Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru tek tesellilerinin aynı araçta bulunan minik Abdulkadir'in olaydan sağ kurtulmasının olduğunu söyleyerek acılarını paylaşmak üzere taziye ziyaretinde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Nuri Öztürk'e teşekkürlerini sundu.

Ağabeyini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan ve vatani görevini yapmak üzere Kocaeli Kandıra'da bulunan Mehmet Toru ise olay sonrası İl Jandarma Alay Komutanı Nuri Öztürk'ün girişimleri sonucu yapılan görüşmeler sonrası birliğinden izin alarak baba evine ağabeyinin cenazesine geldi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin taziye ziyaretinde acılı aileye başsağlığı dileyerek minik Abdulkadir'e çeşitli oyuncaklar verdi ve bir süre onunla ilgilendi.

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da baba Cuma Toru'ya taziye dileklerini ileterek Allah geride kalanlara sabırlar versin dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı Nuri Öztürk de yaşanan olayın son derece acı olduğunu belirterek kederli Toru Ailesi'ne taziye dileklerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195