Title of a News Article

Tüm birikimini Halep'e bağışladı

.

Tüm birikimini Halep'e bağışladı
banner206
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 60 yaşındaki Ayşe Açıkalın, tüm birikimini Halep için başlatılan yardım kampanyasına bağışladı.

 

Abdalağa Mahallesi'nde yaşayan 8 çocuk sahibi 60 yaşındaki Ayşe Açıkalın, Hayrat İnsani Yardım Derneğince başlatılan 'Halep'e yol açın' kampanyasına biriktirdiği 5 bin lirasını bağışladı.

 Toplanan yardım malzemelerinin Suriye'ye gönderileceği alana gelen Ayşe Açıkalın, eşinin vefatının ardından kefen parası biriktirdiğini söyledi. "Suriye'de birçok insan bombalarla hayatlarını kaybetti, birçoğu da evlerinden oldu" diye konuşan Ayşe Açıkalın, "Ev hanımıyım. Eşimin vefatından sonra azar azar da olsa bir miktar para biriktirmiştim. Öğrendim ki Halep'ten tahliye edilenler zor şartlarda yaşıyorlar. Bende elimdeki paramı derneğe verdim. Allah kabul eder inşallah, Rabbim bir an önce bu ateşi söndürsün. Savaş var, Allah sonunu hayır etsin. Ben yardımı önce Allah rızası sonra oradaki çoluk çocuk için yaptım. Oradaki insanlar aç susuz yaşıyor. Yüce Rabbim şer kapısını kapayıp hayır kapılarını açsın dilerim" dedi.

 Hayrat İnsani Yardım Derneği Siverek Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, duyarlılık gösteren Ayşe Açıkalın'a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195