Title of a News Article

Uğurlu Urfa'nın yüz karası olmaya devam ediyor.

.

Uğurlu Urfa'nın yüz karası olmaya devam ediyor.
banner206
 
Şanlıurfa'nın Uğurlu Mahallesi'nde akraba olan iki aile arasında tarladan geçen elektrik direği tartışması nedeniyle çıkan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da yıllardır olaylara sahne olan Uğurlu köyünde yaşananlara kim dur diyecek. sık sık yaşanan olaylardan dolayı  5 yıl önce Jandarma karakolu kapatılan Uğurlu köyünde bir türlü sular durulmuyor.  2014 yılına kadar Belde statüsünde olan ancak farklı aşiretlere mensup yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı  Uğurlu köyünde 2009 yılı nahalli seçimlerinde iki kişi yaşamını yitirmişti. Bu seçimden sonra sık sık kavgaların yaşandığı ve yaklaşık 2 ay önce bir kişi daha çıkan kavgada ölmesi üzerine  çok sayıda ev yakılmıştı. Suların durulmadığı Uğurlu köyüne  Vali izzetin Küçük başkanlığında bir heyetin oluşturularak taraftların barıştırılması isteniyor. 

Şanlıurfa'nın Eyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Mahallesinde akraba olan Erkan ile Alkan aileleri arasında tarladan geçen elektrik direği nedeniyle tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma öğle saatlerinde kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ve özel araçlarla Şanlıurfa'da bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgada silahla vurularak yaralanan A.İ.A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Mahalleye giden jandarma ekipleri, kavga eden tarafları ayırmak için barikat kurarken çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195