Title of a News Article

Ünlü Fransız Markası Urfa'da

Fransa'nın dünyaca ünlü Maa Althahab parfüm markasının Urfa'da şubesi açıldı. Halepli gençlerin bir araya gelerek açtığı Urfa şubesinin açılışındaki Kılıç oyunu yoğun ilgi gördü.

Ünlü Fransız Markası Urfa'da
banner206

Paşa BENZER - URFASTAR

Suriye'de yaşanan iç savaşın ardından Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacıların en çok tercih ettiği illerin başında gelen Şanlıurfa, kültürel ve sosyal alanda yaşadığı gelişmeler kadar iş hayatındaki değişimleri ile de dikkat çekiyor.

Savaşın ardından kendi ülkelerini terk etmek zorunda bir çok Suriyeli iş adamı da yatırımları bu bölgelere kaydırdı. Son yıllarda iş hayatındaki yeni yelpazeye bu kez parfüm markaları da eklendi.

GENÇLER URFA'YA YATIRIMI TERCİH ETTİ

Halepli bir grup gencin bir araya gelerek kurduğu işletme Fransa'nın dünyaca ünlü Maa Althahab parfüm markasının şubesi ile bugün hizmet vermeye başladı. Yine Urfa'nın yanı sıra çevre illerde yaşayan Suriyelilerin de yoğun ilgi gösterdiği şubenin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış öncesi Suriyelilerin oluşturduğu folklor grubunun 'Kılıç Oyunu' ise ilgiyle izlendi.

Urfalıların da yoğun ilgi gösterdiği Kılıç oyununda folklor ekibi vatandaşlara renkli ve unutamayacakları anlar yaşattı.

 

TAWİL, "YATIRIM İÇİN URFA DOĞRU ADRES "

Maa Althahab parfüm markasının Urfa Şubesi sorumlusu Abdulalim Tawil, Urfa'ya yatırımın çok yerinde bir karar olduğunu söyledi. Basın aracılığıyla diğer Suriyeli iş adamlarına seslenen Tawil, "Türkiye'de bize en çok kucak açan Urfalılar oldu. Bu memleketin havasını yaşamaktan ve burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tabi ki bununla birlikte yatırırımızı bu memlekete yapmalıyız. Hem vefa göstergesi olarak hem de kazanç noktası olarak Urfa doğru bir adres. Diğer tüm Suriyeli iş adamlarını Urfa'ya davet ediyoruz" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195