Title of a News Article

Urfa'ya örnek oldular...

Urfa'ya örnek oldular...
banner206

Şanlıurfa'lı iş adamı kardeşler, memleketlerine karşı bir kez daha görevlerini yaptılar. 

İstanbul Avansaray Üniversitesi Müteveli heyet Başkanı ve Doğa Sigorta'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı ve iş adamı Abisi Nabi Kırmızı ile birlikte memleketi Şanlıurfa'da yaşayan yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundular. Şanlıurfa Valiliği  Vefa Sosyal destek kampanyasında katkı amacıyla Şanlıurfa Valisi  Abdullah Erin ile bir görüşme gerçekleştirdi.   İş adamı Nihat Kırmızı, daha önce  Coronavirüs salgın hastalığı nedeniyle işinden olan çok sayıda Urfalı Vatandaşlar başta olmak üzere, Şanlıurfa Aş evi, Eyyübiye  Belediyesi ve Karaköprü Kaymakmalığının Vefa sosyal destek birimine talepler doğrultusunda Gıda kolilerini gönderdi. Oluşturulan ekipler, organizeli bir şekilde iki gün içinde 1500 aileye yardımlar teslim edildi.

Avansaray Üniversitesi Müteveli heyet Başkanı ve Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Genç iş adamı Nihat Kırmızı, memleketi Şanlıurfa için her zaman her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek şunları ifade etti' Ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bizler İş adamları olarak Devletimizin ve vatandaşımızın yanında olmamız lazım diye düşündül, Bu sürece destek olmak adına ben ve abim aynı zamanda da ortağım olan Nabi Kırmızı ile beraber Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  başlattığı 'Biz bize yeteriz Türkiyem 'kampanyasına da bağışlarla destek olduk. işlerimiz ve yaşantımız istanbul'da olsada Şanlıurfalı olmamız hasebiyle Urfa'da yaşayan akrabalarımız ve hemşehrilerimize Valiliğimiz bilgi ve himayesinde destek olmak istedik.'dedi.

Şanlıurfa Valisi Abdıullah Erin, Avansaray Üniversitesi Müteveli heyet Başkanı ve Doğa Sigorta'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmız'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederken, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Başkan Kuş, mesajında şunları kaydetti' Hayırsever İş adamı Hemşehirimiz Nihat Kırmızı'nın ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Eyyübiye Belediyemiz iyilik merkezine bağışladığı yardım paketleri elimize ulaştı. Kendilerine anlamlı desteği için teşekkür ederim' 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2020, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195