Title of a News Article

Urfa'da fabrika faciası

Urfa'da fabrika faciası
banner206
Şanlıurfa’da tadilat çalışmaları sırasında çöken fabrika duvarının altında kalan Suriye uyruklu işçi hayatını kaybederken bir işçi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde yaşandı. İddiaya göre, daha önceden çıkan yangın nedeniyle hasar gören bir tekstil fabrikasının duvarı, tadilat yapıldığı sırada işçilerin üzerine devrildi. İşçilerden Fehmi A. ve Suriye uyruklu Hasan Hayan beton duvarın altında kaldı. Yaşanan olay nedeniyle sağlık ekipleri ile itfaiyeye haber verdi. olay yerine giden itfaiye ekipleri işçileri beton yığınlarının altından çıkarttı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Suriye uyruklu Hasan Hayan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise durumu ağır olduğu gerekçesiyle yoğun bakıma alındı.


Olayda hayatını kaybeden Suriye uyruklu işçinin cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilirken morgda bulunan fabrika görevlileri, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195