Title of a News Article

Urfalı esnaftan anlamlı pankart

.

Urfalı esnaftan anlamlı pankart
banner206
 Haşimiye Meydanı’nda bulunan bir çantacı esnafı Eyüp Sabri Taşyiğen, şehit çocukları için astığı pankartla görenlerin takdirini kazandı. Yolun ortasına pankart asan Taşyiğen, şehit çocuklarının kendisinden ücretsiz çanta alabileceğini söyledi.

Haşimiye Meydanı’nda bulunan bir çantacı esnafı Eyüp Sabri Taşyiğen, son zamanlarda artan terör saldırılarına karşı işyerine pankart açtı. Taşyiğen, açtığı pankartta şehit çocuklarının iş yerinden ücretsiz şekilde alışveriş yapabileceği ifadelerine yer verdi ve şöyle dedi: “Şehit çocukları Eğitim Çanta’dan ücretsiz okul çantası alabilirler. Bedelleri babaları tarafından ödenmiştir.”

ÇEVRE ESNAFTA DESTEK VERİYOR

Çantacı esnafı , Eyüp Sabri Taşyiğen terör olaylarına tepkisini koymak için bir kampanya başlattı. Şehit çocuklarına bedava çanta veren Taşyiğen, bu şekilde son zamanlarda artan terör olaylarında tepkisini ortaya koyduğunu belirtiyor. İşyerlerinin önüne bu kampanyayı duyurur şekilde “Şehit çocukları Eğitim Çanta’dan ücretsiz okul çantası alabilirler. Bedelleri babaları tarafından ödenmiştir” pankartı asan esnafa çevre esnaflar ve halk da destek veriyor.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195