Title of a News Article

Urfalı Kaya Almanya dönüşü hayatını kaybetti

Urfalı Kaya Almanya dönüşü hayatını kaybetti
banner206
Halfeti’de muhafazakar yaşantısı ile tanınan ve sevilen hayırsever iş adamı Suphi Kaya, Almanya’da iş toplantısı dönüşü geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Almanya Berlin'de bulunan Efsane Döner‘in sahibi Suphi Kaya geçirdiği bir trafik kazası sonucu 51 yaşında hayatını kaybetti. Halfeti ilçesinde doğan iş adamı Suphi Kaya, Dutluca mahallesinde bulunan köy mezarlığının duvarlarının yapımında, Dutluca camisinin ihtiyaçlarının karşılanması ve cami lojmanının yapılması hususunda yardımda bulunmuş ayrıca taziye evinin ve kuran kursunun inşaatını başlatarak Dutluca mahallesine yardımlarına devam etti.

Hayırseverliği ve yardıma muhtaç kimseleri geri çevirmemesiyle bilinen Suphi Kaya, çevresinde sevilen, saygı duyulan bir iş adamıydı.
Halfeti Kaymakamı Şeref Albayrak ile de şahsi dostluğu ve hukuku bulunan Suphi Kaya'nın cenazesi Dutluca Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Dutluca mezarlığına defnedildi.

Suphi Kaya’nın cenazesine İlçe Kaymakamı Şeref Albayrak, Halfeti Jandarma Komutanı Ümit SARI, Halfeti Emniyet Müdürü Esat UĞUR, parti temsilcileri, çeşitli mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Cenazenin defnedilmesinin ardından Kaymakam Şeref Albayrak taziye yerine gelerek ailenin acısını paylaştı. Kaya ailesine taziye dileklerini ileterek merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diledi.

Urfastar Ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195