Title of a News Article

Urfalı Şehit son yolculuğuna uğurlandı

Urfalı Şehit son yolculuğuna uğurlandı
banner206

Şanlıurfalı Şehit son yolculuğuna uğurlandı.

Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, dün bölücü terör örgütü mensuplarınca havan ile yapılan taciz atışı neticesinde, 2 kahraman askerimiz şehit olmuştu. Şehit olan iki Şehitten İsmail Karataş Memleketi Şanlıurfa'nın Bozova ilçene bağlı Sızan köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında çok fazla vatandaşın alınmadığı resmi cenaze töreni bugün sabah saatlerinde Şehit Karataş'ın baba ocağı köy camisinde yapıldı. Şehit KArataş'ın cenaze törenine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Mehmet Selim Bağlı, Vali Abdullah Erin, BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuba, Jandarma Alay Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ve  Şehidin ailesi ve köy halkı katıldılar. 

BAĞLI BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ. 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Mehmet Selim Bağlı, Şehit İsmail Karataş'ın cenaze töreninde kısa bir açıklama yaparak şöyle konuştu'

Irak'ın kuzeyi Haftanin bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca havan topu ile yapılan taciz atışında, 2 kahtraman askerimiz şehit oldu, 2 askerin de yaralanmıştır.

Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde kalmadı, bir kez daha Karataş ailesine ve Sızan köy halkına başsağlığı diliyorum'

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit İsmail Karataş köy mezarlığına defin edildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2020, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142