Title of a News Article

URFALILARA HAYIRLI OLSUN

URFALILARA HAYIRLI OLSUN
banner206
İstanbul Şanlıurfalılar dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan güven tazeledi. Dernek binasında  bugün yapılan genel kurulda Şanlıurfaya büyük katkısı olan isimler yönetimde yer aldılar. 

işte İstanbul Şanlıurfalılar derneğinin yeni yönetimi  
- Müslüm KAYACAN
- ETHEM YASAK
- MAHMUT ŞANSAL
- MEHMET ÇAVUŞ
- NİHAT KIRMIZI
- MEHMET ALİ FİNCAN
- ALİ RIZA KÜÇÜKLER
- ÖMER FARUK ABACI.
- SIDDIK BADILLI
- AHMET BİNGÖL.
- İBRAHİM ASOGLU.
- ABDURRAHMAN DÖGÜCÜ
- AHMET KÜÇÜK
- MEHMET KIRMIZI.
- SEDAT OKTAY
- MEHMET NURİ YILMAZ
- HALİL ALTINGÖZ.
- ALİ ETHEMOGLU
 
Genel Kurulca Yönetim Kurulu üyeleriyle Şanlıurfalılar için daha çok çalışacaklarını dile getiren Başkan Av.Müslüm KAYACAN yaptığı açıklamada;
Hayırlı bir kongre olduğunu beyan ederek, kongre üyelerimizin hepsinin çok kıymetli ve değerli olduğunu, bizleri bu göreve layık gördükleri için öncelikle tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyorum.
Amacımız gayemiz çabamız İstanbul’da Şanlıurfa’mızı adına yakışır bir şekilde layığı ile temsil etmektir. Temsiliyet anlamında memleketimizin İstanbul gibi kozmopolit bir şehirde en iyi ve en ulaşılabilir anlamda temsil edilmesini sağlamaktır.
Birbiri ile uyumlu ve hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu listesinin oluştuğunu beyan ederek hizmetimize kaldığımız yerden daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz.
Rabbim bu çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Derneğin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm hemşerilerimize sonsuz şükranlarını sunuyorum. KAYACAN ayrıştırıcı olmayacaklarını bütünleştirici olacaklarını tüm Şanlıurfa’ya bağlı ilçe dernekleri ile birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını beyan etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195