Title of a News Article

Vali Küçük Üniversiteye veda etti

.

Vali Küçük Üniversiteye veda etti
banner206

VALİ KÜÇÜK, REKTÖR TAŞALTIN'A VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Valiler kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın’a veda ziyaretinde bulundu.

Kentte birçok yere veda ziyaretlerini gerçekleştiren Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük, Son olarak Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın'ı ziyaret etti. Harran Üniversitesi Yenişehir Kampusunda bulunan Rektörlük binasına gelen Vali İzzettin Küçük'ü Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Abuzer Pınar, Prof. Dr. Şerafettin Çelik, Prof. Dr. Ali Sarıışık ve Rektör danışmanı Doç. Dr. M. Akif Nacar karşıladı.

Ziyarette konuşan Vali Küçük, 3 yıl kaldığı Şanlıurfa'da çok farklı duygular yaşadığını dile getirerek; "Valilik de bir çeşit memurluktur. Urfa'da kalmak ve daha güzel işler yapmak isterdim. Ama biz üç yıl bu görev verildi. Üç yıl içerisinde Şanlıurfa'da çok güzel çalışmalar yaptık. Güzel dostluk bağları kurduk. Buraya kadarmış. Bize düşen şimdi Ülkemizin bir başka güzel şehri olan Bursa'da verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Urfa'yı ve bu şehrin gönlü güzel insanları unutmayacağım" dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşlatın; "Sizler Şanlıurfa gibi kutsal bir kentte hizmet ettiniz. Bu şehrin insanları kendisine hizmet edenleri unutmaz. Sizi de unutmayacakları. Yaptığınız güzel çalışmalardan dolayı Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak sizlere teşekkür ederim. Yeni görev yeriniz olan Bursa'da, sizlere başarılı hizmetler dilerim" dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195