Title of a News Article

Yardımlar Urfa geneline yayıldı

Yardımlar Urfa geneline yayıldı
banner206
İNFAK-DER kurulduğu yıldan beri Şanlıurfa genelinde yürüttüğü yardım faaliyetleri ile bir çok muhtaç ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
Hayırseverlerin bağışları ile yıl boyunca muhtaç ailelere gelir kapısı olmaya çalışan İNFAK-DER yardım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İNFAK-DER’DEN BAYRAM ÖNCESİ YARDIM

Ramazanın son günlerine yaklaşırken çocukları unutmayan İNFAK-DER , çocuklara ve ailelerine bayram öncesi gıda ve nakit yardımında bulundu.
Gün içerisinde 12 araçlık bir gönüllü ekiple dağıtıma başlayan İNFAK-DER , yaklaşık 2000 adet ekmek , 400 adet tavuk , 400 kg çikolata ve 400 kg çekirdek ile Şanlıurfa genelinde muhtaç ailelerin kapısını araladı.

Dünya genelinde Covid-19 salgını nedeniyle yaşanılan sıkıntıya dikkat çeken İNFAK-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Parlak, şunları söyledi; Kardeşler tabii ki bugün Ramazan ama buruk ve üzgünüz, dünyanın genelinde camiler kapalı , teravih namazları kılınamıyor, şuan da Korona virüsü salgını sebebiyle kimse evlerinden çıkamıyor ve rahatsızlıklarında dolayı ciddi anlamada sıkıntı içinde olan insanlar var. Bizlerde bu minval üzere , Şanlıurfa İNFAK-DER olarak şu ana kadar yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımızda olduğu gibi an itibariyle 12 araçlık bir yardım konvoyu ile bütün mahalle temsilcileri ve ilçe temsilcileri ile dağıtıma çıkacağız. Allah Teala bu mazlum kardeşlerimize el uzatan , yardım eden kardeşlerimize de kıyamet günü acı yüzü göstermesin bu dünyada ve ahrette Allah ecirlerini versin ve Allah yaptıkları hayrı kabul etsin.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2020, 02:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195