Title of a News Article

Yeşilay’dan Şanlıurfa’ya teşekkür

Kurulduğu günden beri aktif faaliyetlerde bulunan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi, başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi.

Yeşilay’dan Şanlıurfa’ya teşekkür
banner206
İstanbul’da 23 Mayıs 2015 günü gerçekleştirilen Türkiye Yeşilay Cemiyeti 71. Olağan genel kurulu toplantısına katılan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, faaliyetleri nedeniyle Şanlıurfa Şubesi’nin takdir edildiğini bildirdi.

Şanlıurfa’dan, İstanbul’daki olağan genel kurula katılan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, genel kurula hitaben yaptığı konuşmada Yeşilay’ın son yıllarda yaptığı işlerin takdire şayan olduğunu ancak bağımlılık ile mücadelede hala istenilen seviyede olamadığını belirtti. “Bunun için bizlere daha çok çalışma yapmak düşer” diyen Çelik, “Önceki Genel Başkanımız  Prof. Dr. Muhammed İhsan Karaman’ın olumlu etkileri ile başarılı çalışmalara imza attık. Allah, onun yolunu açık etsin. Bayrağı devralan Prof. Dr. Mücahit Öztürk Bey’in ve ekibinin bilgi ve birikiminden yeteri kadar yararlanıp daha etkin çalışmalar yapmak istiyoruz. Ayrıca sizleri Şanlıurfa’da görmenin motivasyonumuzu arttıracağını bilmenizi isteriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyerek” sözlerine son verdi.

Toplantıda, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi de başarılı çalışmalarından dolayı plaketle onurlandırıldı. Plaketi Şanlıurfa Şubesi adına Muharrem Çelik,  önceki genel başkan Prof. Dr. Muhammed İhsan Karaman ve yeni genel başkan Prof. Dr. Mücahit Öztürk’ün elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195