Title of a News Article

2 ilçeye sıcak asfalt

2 ilçeye sıcak asfalt
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yoğun geçen asfaltlama sezonunda kış aylarına yaklaşılırken bu kez merkez ilçelerden Haliliye ve Eyyübiye’de sıcak asfalt atağını yoğunlaştırdı. 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yol Asfalt Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Eyyübiye’de yerli ve yabancı turistlerin geçiş güzergahı olan Eyüp Peygamber Caddesini revize ederken, Haliliye ilçesinde ise konut alanı olan Köylükent Mahallesinde cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yürütüyor.

EYÜP PEYGAMBER CADDESİ REVİZE EDİLDİ
Asfalt binder tabakası aşınmış tüm cadde ve bulvarları revize eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda son olarak Eyyübiye İlçesinde Eyüp Paygamber Caddesinin asfaltını yeniledi.
İnanç turizmi açısından oldukça önemli bir konuma sahip Hz. Eyüp Sabır Makamının yer aldığı caddenin mevcut deforme asfaltını sökerek yerine yeni sıcak asfalt seren Büyükşehir Belediyesine bölge halkı teşekkür etti.

HALİLİYE’DE KÖYLÜKENT SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR
Haliliye ilçesinde yeni yerleşim alanı olan ve konutların hızla yükseldiği Köylükent Mahallesinde asfalt atağı başlatan Büyükşehir Belediyesi, 503, 601, 12502, 12501, 16022. Caddelerde asfalt serimini tamamladı. 
Yolların eskiden oldukça çamur ve toz içinde olduğunu ifade eden bölge esnafı Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışmasının ardından bölgenin tercih edilen bir bölge haline geldiğini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Köylükent sakinleri asfalt çalışmasının yürütülmesinde emeği geçenlere minnettarlık duyduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195