Title of a News Article

20 Ailede tapu sevinci

20 Ailede tapu sevinci
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Buhara mahallesinde ikamet eden 20 aileye tapularını dağıttı. Başkan Ekinci,” Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlarla bir araya gelip yıllardır çözüm bekleyen tapu sorunu için adım atmayı sürdürüyor. İlçenin kanayan yarası haline gelen tapu sorununun çözümü için girişimlerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, tapu dağıtımına devam ediyor. Buhara mahallesinde ikamet eden 20 ailenin tapu sorunu da Başkan Ekinci’nin girişimleriyle sona erdi. Eyyübiye Belediye Başkanlık makamında vatandaşları kabul eden Başkan Ekinci, vatandaşlara tapularını dağıttı. Buhara mahallesinde mülkiyeti şahsa ait olan müşterekli  taşınmazların çeşitli nedenlerden dolayı imar uygulamasının yapılamaması ve müştereklerinin imzalarının sağlanamaması üzerine imar planında kamuya ait yerlerin belediyeye devredilmesiyle çözüme kavuşan tapu sorunu, 20 aileyi daha mutlu etti. Vatandaşlarla  bir araya gelen ve elleriyle tapularını veren Başkan Ekinci,” Ev sahiplerimize hayırlı olsun” dedi. Tapularını Başkan Ekinci’nin elinden alan vatandaşlarda duydukları memnuniyeti dile getirip Başkan Ekinci’ye teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Teşekkürler Başkan
Teşekkürler Başkan - 7 yıl Önce

Öncelikle bu konuya gösterdiği hassasiyetten dolayı şükranlarımı sunarım Belediye başkanımız sayın Mehmet Ekinci ye ve ekibine.İnş tez zamanda Şıhmaksut mahallesinin de kanayan yarası olan tapu sorunumuza da el atıp halledersiniz sayın başkan.

da ayrı
da ayrı - 7 yıl Önce

da ayrı yazılır, gazeteci bu hatayı yapmamalı.

SIRADAKİ HABER

banner195