Title of a News Article

Ahmet Yesevi daha yaşanılabilir bir hale geliyor

Ahmet Yesevi daha yaşanılabilir bir hale geliyor
banner206
 Haliliye Belediyesi, ‘yemyeşil Haliliye’ sloganıyla yeşil alan ve parkların sayılarını arttırmaya yönelik devam ettirdiği çalışmalar kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesinde 4 bin 318 metrekare alan üzerinde başlattığı yeni park çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Fevzi Demirkol’un ‘yemyeşil Haliliye’ hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiren Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarının yanında yeşil alanların miktarını arttırmaya yönelikte çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye’de yeni park ve yeşil alanların sayısını arttırmaya yönelik yürütülen çalışmalar doğrultusunda Ahmet Yesevi Mahallesinde 9821 Sokak ile 9844 Sokakların birleştiği noktada 4 bin 318 metrekarelik park çalışması Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla devam ettiriliyor. Peyzaj planı tamamlanan park yapım çalışmasında, parkın üst yapı çalışmalarında da sona yaklaşıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkın ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile bank ve piknik masalarının monte işlemlerini gerçekleştirecek.

‘Yemyeşil Haliliye’ hedefiyle sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, Devteşti Mahallesinde de devam ettirilen 7 yeni parkın çalışmalarında da sona yaklaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195