Title of a News Article

Ahmet Yesevi de incelemelerde bulundu

Ahmet Yesevi de incelemelerde bulundu
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip, öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda sabahın erken saatlerinde Ahmet Yesevi Mahallesinde çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, birim amirleri ve teknik ekip eşlik etti. Mahallede Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gerekli işlemlerin hızlandırılması için ilgili birimlere talimatlar verdi.

İncelemelerinden ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, “Mahallemizdeki parklarda bir süre önce çalışma başlatmıştık. Şuanda yerinde denetledik. Ağaçlarımız ektik. En kısa sürede su ve elektrik ile ilgili tesisatlarını geçip, hemen buraları çimlendirip vatandaşların hizmetine sunacağız. Aynı zamanda Fen İşlerine bağlı ekiplerimizde yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını yapıyorlar. Bordur çalışmaları da başladı. Park bahçe, parkeler, bordur, temizlik işleri olsun ekiplerimiz mahallemizin daha temiz ve güzel görünmesi için iş ve işlemlerini en kısa sürede başlayacağız” dedi.

Başkan Canpolat, incelemelerin ardından buradan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195