Title of a News Article

Akabe TOKİ sokaklarına çözüm bulundu

Akabe TOKİ sokaklarına çözüm bulundu
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ (Batıkent) mahallesindeki incelemeleri esnasında,  bozuk olan elektrik aydınlatma sistemlerinin belediye ekiplerince yenilenme çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ (Batıkent) mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sık sık vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TOKİ mahallesinde de Mahalle Muhtarı Halil Kaya ile birlikte incelemelerde bulundu.  Mahalleyi adeta adım adım dolaşan ve cadde, sokak ve park bahçelerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, mahallede birçok sokakta arızalı olan elektrik aydınlatma sistemlerinin belediye ekiplerince değiştirilmesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ekinci, çalışmaların daha da hız kazanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi. Mevcut sokak aydınlatma sistemlerinin yenilendiğini  ve arızalı olanların değiştirildiğini belirten Başkan Ekinci,” TOKİ (Batıkent) Mahallemizin bütün sokaklarını aydınlatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Vatandaşlarımızın talebi üzerine sokak aydınlatma sorunu olan sokaklarda çalışma başlattıklarını belerten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Batıkent Mahallesindeki vatandaşlarımız ve Muhtarımızın talebi üzerine sokak araları aydınlatma çalışmalarını ekiplerimiz sürdürüyor. Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında bu mahallemizde aydınlatma sorunu olan hiç bir sokak kalmayacak. Bu ciddi bir maliyet ve ciddi bir külfet gerektiriyor. Vatandaşlarımızdan talebimiz; onlar için yapılan bu tarz çalışmalara sahip çıkmalarıdır. Düzenli ve planlı olan mahallemizde aydınlatma sorunun giderilmesiyle birlikte geldiğimiz nokta itibariyle hiçbir eksiği kalmayan bir mahallemiz olacak. “dedi.

Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise,” Uzun yıllardır aydınlatma sorunumuz vardı. Sağ olsun Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci daha önce de Beyaz Evler bölgesindeki aydınlatma sorununu çözdüğü gibi yine mahallemizdeki diğer bölgelerin elektrik aydınlatma sorununu da çözüyor. Başkanımız Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142