Title of a News Article

Akçakale Belediye Meclisi 2018’in İlk Toplantısını Yaptı

Akçakale Belediye Meclisi 2018’in İlk Toplantısını Yaptı
banner206
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Meclisi,  2018 yılının ilk toplantısını yaptı. Başkanlıktan gelen gündem maddeleri ve komisyon raporlarının görüşüldüğü oturumu yöneten Başkanvekili Şerif Bozkurt, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın himayesinde hizmetle geçen bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Bozkurt, 2018 yılında da aynı kararlılık ve azimle çalışacaklarını söyledi.

Akçakale Belediye Meclisi, Başkanvekili Şerif Bozkurt başkanlığında toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce açıklamalarda bulunan Bozkurt, 2018 yılının başta Akçakaleliler olmak üzere, Türk milletine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni etti. Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatları doğrultusunda Akçakale Belediyesi olarak 2017 yılını hizmetle geçirdiklerini belirten Başkanvekili Bozkurt, ''2017 yılında ilçemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde daha etkili olması için çalıştık. Hizmet üretirken en büyük desteği ise Başkanımız Sn. Abdülhakim Ayhan ve Akçakale halkından aldık ” dedi.

Belediye Meclisi olarak Başkan Ayhan’ın çalışma azmi ve hızına ayak uydurmaya gayret gösterdiklerini belirten Bozkurt, “Belediye ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalıştı. Kent merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan Akçakale’nin dört bir yanında hizmet seferberliği başlattık. Alt ve üstyapısı, sosyal tesisleri ile daha çağdaş ve yaşanabilir bir Akçakale tesis etmek için mesai harcadık. Halkımızın refah ve huzuru için birçok projeyi birlikte hayata geçirdik. 2018 yılında da vatandaşımızdan aldığımız güçle hizmet üretmeye devam edeceğiz. Başkanımız Sn. Abdülhakim Ayhan’ın himayelerinde başlattığımız hizmet atılımı 2018 yılında da artarak devam edecektir. Akçakale Belediye Meclisi olarak önümüzdeki çalışma döneminde halkımıza hizmet için güzel projelerin altına imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Başkanvekili Bozkurt’un açıklamalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Oturumda, sözleşmeli personele verilecek ücretlerin belirlenmesi, Belediye Meclisinin toplantı günleri ve tatil ayının tespit edilmesi, denetim uzmanına verilecek ücret katsayısının görüşülmesi, Güneren ve Öncül Mahalleleri’nin bölünerek ayrılması ve Haktanır Mahallesi’nin isim değişikliğiyle ilgili Başkanlıktan gelen teklifler görüşülmek üzere oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.

5 kişilik Denetim Komisyon Üyesi’nin seçiminin de yapıldığı oturumda, komisyon raporları ise oy birliği ile kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195