Title of a News Article

Akçakale'de çalışmalar tam hız sürüyor

Akçakale'de çalışmalar tam hız sürüyor
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen stabilize yol çalışmaları, gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya şeklinde devam ediyor. İlçe halkının rahatı için yağmur, çamur ve soğuk dinlemeyen belediye ekipleri, Zenginova mahallesindeki yol çalışmalarını tamamlayıp mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Belirli bir program dahilinde ilerleyen ekipler, Aksahrinç mahallesinde yol dolgu çalışmalarını sürdürüyor.


Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İbrahim Guda, ekiplerin çift vardiya çalıştığını belirterek, “Bizim için vatandaşın memnuniyeti her şeyden önce gelir” dedi.


AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Halil Atsak da Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a mahalle sakinleri adına teşekkür ederken, “Şu anda gece saat 02.00 ama ekipler halen çalışıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.


Çalışmaları yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ekip sorumlularından bilgi aldı. Bir ara iş makinesinin direksiyonuna da geçen Ayhan, çalışmaların, Akçakale sınırları içerisinde yolu bozuk mahalle kalmayıncaya kadar devam edeceğini söyledi. Ayhan, “Hizmet için çıktığımız bu yolda vatandaşın memnuniyeti bizim için çok önemli. Onları memnun edebiliyorsak ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195