Title of a News Article

Akçakale’de Şehitler Dualarla Anıldı

Akçakale’de Şehitler Dualarla Anıldı
banner206

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin Afrin’de terörist unsurlara karşı başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na maddi ve manevi destekler devam ediyor. Türk halkı her vesileyle Mehmetçik’in yanında olduğunu hissettiriyor. Ülkenin her yerinde düzenlenen farklı kampanyalarla operasyona katılan Mehmetçik’in moral ve motivasyonu üst seviyede tutuluyor.

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde eski  belediye meclis üyesi Bülent Büyükaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda şehit asker ve polislerin ruhu için için Kur’an-ı Kerim okundu. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, AK Parti Akçakale Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ’ın yanı sıra çok sayıda polis ve askerin katıldığı organizasyonda şehitler ve Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliği için toplu halde yapılan duaya ‘amin’ denildi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, her daim şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade etti. Mehmetçik’in Türkiye’nin sınırları etrafında kümelenen terör belasını defetmek için sınır ötesinde kahramanlık destanı yazdığını vurgulayan Ayhan, Zeytin Dalı Harekatı’nın unutulmaması için bu ismi ilçede bir mahalleye verdiklerini hatırlattı. 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195