Title of a News Article

Araç filosu güçleniyor (video)

19451 Kilometrekare hizmet ağına sahip olan Şanlıurfa'da halka daha iyi hizmet edebilmek için bir yandan çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi bir yandan da araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir araç filosuna dahil olan 6 adet itfaiye aracını  halkın hizmetine sundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında yeni alınan araçları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, araçların Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Şanlıurfa'ya hızlı ve etkin bir şekilde hizmet etmek için araç filosunu büyüttüklerini geliştirdiklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi; "Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına daha önce 2, şimdide 4 araç teslim edildi. Şanlıurfa'da meydana gelen yangınlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmek için son teknoloji ile donatılmış olan itfaiye müdahale araçları ve bunun yanında itfaiye meslek yüksek okulundan mezun olan yeni itfaiye erleri İtfaiye Daire Başkanlığımızı güçlendiriyoruz. Milletin can ve mal güvenliğine önem veriyoruz. İtfaiye müdahale merkezimiz, ilçelerdeki merkezlerimizde araçlarımız ve erlerimiz saniyelerle müdahale etmek için bekliyorlar. Yangınlara yapılan müdahaleler günlük olarak rapor ediliyor. Olası yangınlara personelin araç ve gereçlerle etkili ve hızlı müdahale ediliyor. İtfaiye merkezlerimizi araç gereç ve ekipmanla daha da güçlendireceğiz. Bizler görevimizin başındayız. Ekiplerimiz gerekli eğitimi, donanımı, tatbikatı sürekli alıyor ve hareket halindedir. Büyüme ve gelişme devam edecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195