Title of a News Article

Atici'lerden Başkan Atilla'ya Büyük Destek

Atici'lerden Başkan Atilla'ya Büyük Destek
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bu kapsamda ilçenin en büyük aşiretlerinden olan Atici Aşiretini ziyaret eden başkan Atilla, burada dernek üye ve yöneticileri ile hasbihal etti. AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkan Halid Şimşek'in de eşlik ettiği ziyarette davetlilere çiğköfte ikram edildi. Burada bir konuşma yapan Başkan Atilla, STK ziyaretleri kapsamında ilçenin en büyük aşiretlerinden Atici Aşireti'nin kurmuş olduğu Aticiler Derneği'ni ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Dostlarımızla sohbet ve muhabbet ettik. Dost ve akrabalarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atici aşireti yıllardır bizimle beraber mücadele ediyorlar. 2014'te belediye başkanı seçilmemde atici Aşiretinin büyük katkısı vardır. Allah onlardan razı olsun. Atici aşireti hem Atilla ailesinin bel kemiği hem de Ak Parti'nin bel kemiğidir." diye konuştu.

Atici Aşiretinin kendisine büyük bir destek verdiğini aktaran Başkan Atilla, "Başarımızın arkasında Aticili akrabalarımız var. Hiçbir maddi menfaat beklemeksizin sürekli bize destek veriyorlar. Onlara Atilla ailesi olarak, AK Parti adına teşekkürlerimi iletiyorum. 2019 yerel ve genel seçimlerinde de onların bulunduğu mahallelerde yine rekor üzerine rekor kıracağız." dedi.

BAŞKAN ATİLLA'YI HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

Aticiler Dernek Başkanı Adil Kaya'da ziyaretlerinden dolayı Başkan Atilla ve Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek'te teşekkür etti. Başkan Atilla'yı her zaman bir ağabey olarak gördüklerini belirten Kaya, daima Atilla ailesini destekleyeceklerini ifade etti.

AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek ise davetleri dolayısıyla dernek üye ve yöneticilerine teşekkür etti. Aticilerin sürekli AK Parti çatısı altında olduklarını belirten Şimşek, 2019 seçimlerinde de Aticilerin destekleriyle daha güzel yarınlara yürüyeceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195