Title of a News Article

Atilla "Ceylanpınar'ı yaşanır bir kent haline getiriyoruz"

Atilla "Ceylanpınar'ı yaşanır bir kent haline getiriyoruz"
banner206

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını denetledi.

Ceylanpınar ilçe merkezinde alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını denetleyen Başkan Atilla, burada yapmış olduğu açıklamada "Ceylanpınar'ı yaşanır bir kent haline getiriyoruz" dedi.

Kapalı cadde ve sokakları imara uygun bir şekilde açtıklarını belirten Başkan Atilla, "Sağ olsunlar vatandaşlarımız da bizlere yardımcı oldular. Sokak ve caddeler açıldıktan sonra alt yapı çalışmaları yapılıyor. Daha sonra kilitli parke taşı döşeyerek üst yapıyı da tamamlamış oluyoruz. Vatandaşlarımızın daha uygar daha medeni bir şekilde yaşamaları için Ceylanpınar Belediyesi olarak hizmet ediyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

GÜZEL CADDE VE SOKAKLARA KAVUŞTUK

Mahalle sakinlerinden Fesih Aydın da, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Başkanımız yapılan çalışmaları denetliyor. Kendilerinden ve hizmetlerinden memnunuz. Alt yapı ve üst yapı eksikliklerimiz tamamlandı. Güzel sokak ve caddelere kavuştuk." dedi.

Şeyhmus Aksak ise çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195