Title of a News Article

Atilla hastaları da evinde ziyaret etti

Atilla hastaları da evinde ziyaret etti
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, kırsal mahallelere çıkarma yaparak, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Başkan Atilla, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Atilla, ziyaret ettiği mahallelerde yapılan yol yapım çalışmalarını ve çok amaçlı kültür evlerinde incelemelere bulundu. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunarak taleplerini dinleyen Atilla, taleplerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi. Başkan Atilla, ziyaretler kapsamında Aydın, Aşağı Taşyalak, Yukarı Doruklu, Avcılı, Yeniköy, Yeşiltepe, Han, Aşağı Karataş mahallerini ziyaret etti.

BAŞKAN ATİLLA HASTALARI DA UNUTMADI

Kırsal mahallelere çıkarma yapan ve burada halkın taleplerini de yerinde dinleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, hastaları ve yakınlarını da unutmadı. Sık sık ilçede hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Atilla, kırsal mahalle gezisi sırasında rahatsızlığı bulunan vatandaşları da ihmal etmedi. Atilla, Aydın Mahallesi'nde yaşayan ve hastalanan Seyda Mehmet Nur Öncü'yü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

JANDARMA KARAKOLUNU DA ZİYARET ETTİ

Gittiği her kırsal gezi de birden çok yere uğrayan Başkan Atilla, vatani görevlerini yerine getiren askerleri de unutmadı. Başkan Atilla, Yukarı Doruklu Jandarma Karakolu'nu da ziyaret etti. Karakol ziyareti hakkında konuşan Başkan Atilla, "Yukarı Doruklu Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek karakol komutanından yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldık. Allah vatani görevini yapan bütün Mehmetçiğimizi muhafaza etsin" diyerek karakoldan ayrıldı.

HİZMETLERDE İLÇE VE MERKEZ ARASINDA DENGE KURULDU

Öte yandan Başkan Atilla kırsal mahalle ziyaretleri sırasında Aşağı Karataş Mahallesi'nde hakkın rahmetine kavuşan Besi Uman'ın taziyesine giderek ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.Başkan Atilla, kırsal mahallelere yaptığı gezi ve incelemelerle ilgili yaptığı açıklamada ilçe merkezi ile kırsal arasında kurdukları dengeyi devam ettirdiklerini ifade ederek, yaptıkları hizmetlerin merkez ve kırsal mahallelerde eşit şekilde yürütüldüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195