Title of a News Article

Ayhan: Nerede İnsan Varsa Oraya Hizmet Götürüyoruz

Ayhan: Nerede İnsan Varsa Oraya Hizmet Götürüyoruz
banner206
 

Akçakale Belediyesi sıcak yaz aylarında da Stabilize yol yapım çalışmalarına merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan tüm hızıyla devam ediyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe sınırlarında bulunan kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Mil Mahallesi Dalca sokak Küme Evler bölgesindeki stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım işlerine dair yaptığı planlamaya göre kent merkezindeki çalışmalarını ulaşım, yol şartları, nüfus ve trafik yoğunluğu seçeneklerini göz önüne alarak, öncelikleri belirliyor. Belirlenen mahallelerde tamamlanan çalışmalar ardından aralıksız olarak bir başka mahalle ile devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz diyerek şöyle devam etti; "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Akçakale Belediyesi olarak; 'NEREDE İNSAN VARSA ORAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ'. İlçe Merkezinde yol yapım, onarım ve kilitli beton parke yapımı olarak gerçekten önemli bir yol kat ettik. Geçmiş dönemlerde ilçe merkezinde ana arterler dışında yol adına neredeyse hiç bir şey yoktu. Fakat durum şuan çok değişti bırakın Akçakale ilçe merkezi ana arterler dışındaki tüm cadde ve sokaklarımız kilitli beton parke taşları ile döşenmiş ve gayet temiz bir görüntüye kavuşmuştur. Bunun yanında ilçemiz kırsalında da belirlenen program dahilinde tüm grup ve köy yolları dahil olmak üzere sokak içlerini de stabilize ederek vatandaşlarımızın rahat bir nefes almasını sağlıyoruz. Çalışmalar periyotlar aralığında tüm kırsala yayılmaya devam edecektir."

Akçakale İlçesine bağlı Mil Mahallesindeki çalışmalardan dolayı  memnuniyetini dile getiren Selahattin Yılmaz  şunları söyledi; Göründüğü gibi burası dalca mezrası küme evler dediğimiz bir bölge, burada daha önce yol adına bir şey yoktu. Belediye başkanımızdan talep ettik, kendisi de sağ olsun ekipleri yollayarak çalışmalara başladı. Ben buradan tüm mahallem adına Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyorum.

Mil mahallesinde gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahalle halkı uzun yıllar mücadele verdikleri çamur ve toz sorunundan kurtulmuş olacak. İlçede önümüzdeki kış aylarında yaşanacak olumsuz hava şartları ile karşı karşıya kalınabileceği ve bunun öncesinde tüm ilçe geneline yayılarak önümüzdeki kış için rahat bir ortamı sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2018, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195