Title of a News Article

Ayhan, yeni köprü için kimleri ikna etti

Ayhan, yeni köprü için kimleri ikna etti
banner206

Akçakale belediyesi zabıta ekipleri tehlike arz eden köprünün yıkılmasına izin vermeyen aşağı Deren mahalle sakinleri ile uzun ikna çabaları sonucu çiftçiler ikna edilerek köprünün yıkımı gerçekleştirildi.

Aşağı Deren Kırsal Mahallesinde DSİ tarafından yapılan tahliye kanalarının temizleme ve genişletme çalışmaları kapsamında köprünün çökmesi sonucu yıkımı gerçekleştirilen köprü. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kemalettin Yılmaztekin, Halil Özcan ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın yoğun girişimleri sonucu yeni köprünün ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.

Daha önce tehlike arz Aden köprünün yıkılmasına izin vermeyen Aşağı Deren çiftçileri Akçakale Belediyesi zabıta ekiplerinin yoğun ikna çabaları sonucu bölge çiftçilerinin de oluru alınarak köprünün yıkımı gerçekleştirildi.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada; "ilk başta köprümüzün yıkılmasına izin vermedik. Fakat daha sonra Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan bizlerle irtibata geçerek; evet köprünün yıkılması sizi mağdur edecektir; fakat bu köprü bu haliyle de çok büyük bir tehlike arz ediyor. Bu şekilde bir can kaybı olması halinde hepimiz mesul duruma düşeceğiz. Köprüyü yıkalım yerine milletvekillerimizin girişimiyle yenisi yaptıracağız dedi. Sağ olsunlar verdikleri sözleri tutular. Yıkılan köprümüzün yerine şimdi yenisini yapmak için çalışmalar başladı. Allah hepsinden razı olsun." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195