Title of a News Article

Başkan Atilla'dan flaş karar!

Başkan Atilla'dan flaş karar!
banner206
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Arakan'da zulüm gören Müslümanlar'a yardım eli uzatacak ve Atilla ailesi adına bir kuyu açacak.
Arakanlı Müslümanların yıllardan beridir uğradığı zulme ve Myanmarlı budistlerden kaçan Arakanlılara bir yuva yapmak için başlatılan" Şanlıurfa Mahallesi Projesi" tanıtım toplantısı Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Yapılan toplantıya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir BElediye Başkanı Nihat Çiftçi, İHH Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, belediye başkanları ile STK'lar katıldı.

Arakanlı mülteciler İçin 500 bambu ev, 1 okul, 2 mescit ve 2 derin su kuyusundan oluşan projenin detayları ele alındı. Başkan Atilla  tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada ise Arakan'da yapılan zulme sessiz kalmayacaklarını ve nerede zulüm gören birileri varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.

"YERYÜZÜNDE NEREDE BİR ZULÜM YAŞANIYORSA  BİZ ORADA OLMAZSAK İNANIN YARIN MAHŞER GÜNÜNDE HZ.MUHAMMED'E KARŞI BOYNUMUZ BÜKÜK KALIR"
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yeryüzünde nerede bir zulüm yaşanıyorsa orada olacaklarının altını çizerek,  "Aile olarak Arakan'da 50 bin TL yardım kararı almıştık. Ben İHH'yı arayıp yardımda bulunacaktım ama bu gece tesadüf oldu. Burada okudum, duydum orada bir su kuyusu açmanın maliyeti 65 bin TL imiş. Arakan'da bir su kuyusunu Atilla ailesi olarak yapacağım ve o kardeşlerimizin hizmetine sunacağım. Bu bizim görevimizdir. Eğer yeryüzünde nerede bir zulüm yaşanıyorsa  biz orada olmazsak inanın yarın mahşer gününde Hz.Muhammed'e karşı boynumuz bükük kalır. Onun için bu bizim vazifemizdir. Herkes gücü kadar, gücü neye yetiyorsa onu yapmalı diye düşünüyorum" dedi.

"BUGÜN İSLAM'IN SEMBOLÜ, YILDIZI, ÜMMETİN UMUDU VE  ÜMİDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ, VATANDAŞLARI VE LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"
Başkan Atilla, dünyadaki mazlumların kurtarıcı olarak diğer İslam ülkelerini değil Türkiye'yi adres gösterdiklerini ifade ederek şöyle konuştu:
"İslam ülkeleri içinde Suudi Arabistan, Amerika Başkanı Donald Trump'un vakfına 100 milyar dolar yardım ediyor ama Arakan'a gelince, Suriye'deki mazlumlara gelince, Irak'taki mazlumlara gelince bir TL bile para vermiyorlar. Onları kendimize örnek almayacağız. Bugün İslam'ın sembolü, yıldızı, ümmetin umudu ve  ümidi Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatandaşları ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yeryüzünde zulüm altındaki tüm Müslümanlar bizi kurtaracak bir ülke varsa, bizi zulümden kurtaracak ve yardım edecek bir ülke varsa Suudi Arabistan demiyorlar, Kuveyt'i demiyorlar, o petrol zengini ülkeleri demiyorlar, Türkiye'yi adres gösteriyorlar. Filistinli çocukta Türkiye'yi adres gösteriyor. Bosnalı teyze de Türkiye'yi adres gösteriyor, Myanmar'daki amca da Türkiye'yi adres gösteriyor, Bağdat'taki gariban kardeşimizde Türkiye'yi adres gösteriyor. Afrin'de PKK ve YPG terör örgütünün zulmü altında inim inim inleyen oradaki Kürt kardeşimde Türkiye Cumhuriyeti'ni adres gösteriyor. Diyorlar ki ancak bizi Türkiye, Türkler ve Recep Tayyip Erdoğan bizi kurtarır. Onun için eğer biz bu mazlumların umudu ve ümidiysek gereğini de yerine getirmek zorundayız diye düşünüyorum. Yarın mahşer gününde Rasullulah'a bakacak bir yüzümüz olsun. "

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195