Title of a News Article

Başkan Ayhan Gençlerle Seçim Bürosunda Bir Araya Geldi

Başkan Ayhan Gençlerle Seçim Bürosunda Bir Araya Geldi
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan 24 haziran genel seçim çalışmaları kapsamında belediye başkanı Abdülhakim Ayhan tarafından hazırlanan Cumhur ittifakı seçim bürosuna bir araya geldi.

Düzenlenen Toplantıya Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'ın yanı sıra ak parti Şanlıurfa millet vekili adayı İbrahim Ayhan Ak Parti Millet Vekili Aday Adayı İbrahim Akkurt Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ belediye meclis üyeleri ve gençler katıldı. başkan Ayhan ve milletvekili adayı İbrahim Ayhan burada meclis üyelerinden gençlerden destek istediler. 

Cumhur ittifakı seçim bürosunda açıklama yapan Başkan Ayhan, “ Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin başta Ülkemize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizlerde Cumhur ittifakına desteğimizi göstermek için seçim büromuzu açtık sağolsun vatandaşlarımızda yoğun bir ilgi gösteriyor. Akçakale her zaman Reisi Cumhurumuzun, AK Partimizin,devletinin,milletinin yanında olmuştur. 24 Haziran seçimlerinde Akçakale ilçemiz yine üzerine fazlasıyla yapacaktır" dedi.

'Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye' İçin 24 Haziranda AK Parti ile yola devam edileceğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Ayhan, "Şanlıurfa'mız Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük bir destek vererek 24 Haziran seçimlerinde yine adından söz ettirecektir. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun"dedi.

Başkan Ayhan toplantı sonrası ilçe esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet edip destek istedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195