Title of a News Article

Başkan Ayhan Polislerle Bir Araya Geldi.

Başkan Ayhan Polislerle Bir Araya Geldi.
banner206
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe  Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polis memurlarıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Akçakale Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyma töreniyle başlayan program ardından ilçe emniyet müdürlüğü binasındaki resepsiyonla devam etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası girişinde Emniyet Müdürü Şaheser Alaca tarafından karşılanan başkan Ayhan tüm polislerle tek tek tokalaşarak günlerini kutladı.

Düzenlenen resepsiyon sonrası Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ilçede görev yapan polis memurlarıyla Akçakale Belediyesi  Sosyal tesislerinde öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Akçakale Belediyesi Sosyal tesislerdeki öğlen yemeği sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: "Akçakale’mizin huzur ve güvenli bir ilçe olmasında görevlerini üstün gayret ve başarı ile yerine getiren tüm polislerimizin polis haftasını kutluyorum. Gücünü halktan ve yasalardan alan polisimizin de halkımızın gösterdiği bu güven ve teveccühe layık olması öncelikli görevi sayılmalıdır.  Bizler Akçakale halkı olarak ilçemizde Devlet ve Millet bütünlüğünü çok şükür tarihimizden beri korumaktayız. Bu vesile ile polis teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi bir kez daha rahmetle gazilerimizi de minnetle yad ediyorum. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin polis gününü en içten duygularımla kutluyorum." Dedi.

Düzenlenen programa Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, Cumhuriyet Baş Savcısı Samet Can Acar,  Akçakale İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, ikinci hudut Tabur Komutanı piyade Yarbay Ufuk Küçük, İlçe Jandarma bölük Komutanı Yüzbaşı Onur Çark, İlçe Mili Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve kamu kurum kuruluş müdürleri ile ilçede görev yapan Polis memurları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195