Title of a News Article

Başkan Ayhan:“Güçlü Basın Güçlü Toplum Demektir”

Başkan Ayhan:“Güçlü Basın Güçlü Toplum Demektir”
banner206
 Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, kamuoyu bilincini artıran ve güçlendiren en önemli unsurlardan birinin de basın olduğunu söyledi. Başkan Ayhan, “Güçlü toplum, güçlü basınla mümkündür” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Başkan Ayhan, toplumların gelişmesi ve güçlenmesi için medyanın da güçlü olması gerektiğini kaydetti.

Başkan Ayhan, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Toplumsal bilinci artırarak güçlendirmeyi hedefleyen gazetecilik mesleği, kamuoyu yararına olan her türlü projenin de yanında durmaktadır. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler, yaşamın vazgeçilmez unsurları arasına girmiştir. Bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz gazetecilerin her zaman yanındayız. Bu vesileyle şehrimizde görev yapan yerel gazete, internet medyası, ulusal ajans ve temsilcilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195