Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den çalışmalarla ilgili flaş açıklama!...

Başkan Çiftçi'den çalışmalarla ilgili flaş açıklama!...
banner206
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında incelemelerde bulundu. Çalışmaların planlama dahilinde sürdüğünü belirten Başkan Çiftçi, "Projelerimizin takipçisiyiz. Durmak yok, yola devam" dedi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağında çalışmalar sürüyor. Alanda incelemelerde bulunarak teknik ekipten bilgiler alan Başkan Çiftçi, 10 gün içerisinde şerit değişikliği yaparak İpekyol güzergahındaki trafik yoğunluğunu asgari düzeye çekeceklerini söyledi. 

"GÜNÜ KURTARMAK İÇİN DEĞİL ŞANLIURFA'NIN GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Şanlıurfa tarihindeki önemli bir sorunu daha çözmek üzere olduklarının da altını çizen Başkan Çiftçi, "Biz, görev süremiz boyunca hiç bir zaman günü kurtarmak için değil, Şanlıurfa'nın geleceğini kurtarmak için projeler ürettik. İşte böylesine bir anlayışla Büyükşehir kadroları olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Artık geleceğe doğru yürüyen bir Şanlıurfa var. Bunu görmemiz ve bu doğrultuda çalışmalar yapmamız gerekiyor" diye konuştu. 
Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Süleymaniye, Ak Şemsettin, Hızmalı ve Karakoyun mahallelerinin trafik sorunu çözülecekken bölgeye gelen büyük yollar da İpekyol'a bağlanmış olacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195