Title of a News Article

Başkan Ekinci Buhara mahallesini gezdi

Başkan Ekinci Buhara mahallesini gezdi
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Ekinci son olarak Haleplibahçe ve Buhara mahallelerinde temaslarda bulundu. 
Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla sık sık bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinleyen ve anında çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’yi adeta sokak sokak dolaşıyor. Başkan Ekinci’nin, sabahın erken saatlerinde başladığı mahalle gezilerinin son durağı  Haleplibahçe ve Buhara mahalleleri oldu. Mahallelerde Mahalle Muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, kendisine iletilen bay-bayan taziye evi ve kültür merkezi yapım işine de kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleriyle birlikte ilk olarak Haleplibahçe mahallesine geçen Başkan Ekinci burada Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılma ile görüştükten sonra esnaf ve vatandaşı dolaştı. Kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgililere anında talimat veren Başkan Ekinci daha sonra Buhara mahallesine geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Hasan Kaya ile birlikte esnaf ve vatandaşları dolaşan Başkan Ekinci, “ İnşallah kısa süre içinde bölge halkının faydalanabileceği ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan bay-bayan taziye evi ve kültür merkezi olarak kullanılabilecek eseri de bölgeye kazandırmış olacağız.” Dedi. 
Mahalle gezileri sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Mahallelerimizi sürekli gezip vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Haleplibahçe  Mahalle Muhtarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda Buhara Mahalle Muhtarımızı ve esnafımızı da ziyaret edip gelen talepleri dinliyoruz. Elimizden geldiğince bizlere iletilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu bölgelerde özellikle ihtiyaç duyulan bay-bayan taziye evi talepleriyle ilgili yer konusu hususunda çalışma başlattık. Kısa süre içinde buraya hem bay hem de bayanların kullanabileceği kültür merkezi olabilecek bir eseri de kazandırmış olacağız. Bu bizlere iletilen öncelikli talepti. Bunu yapıp vatandaşlarımızın talebini de yerine getirmiş olacağız. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bulunduğumuz alanda güzel bir eser kazandırmış olacağız. “
Yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren Haleplibahçe Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılelma ise,” Halaplibahçe Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılelma,” Öncelikle arsa tahsisi konusundaki hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız ve arsa alıp kültür merkezi yapacak olan Mehmet Ekinci Başkanımıza çok çok teşekkür ederim. Eyyübiye Belediyesinin bizlere yapacağı bay-bayan taziye evinden dolayı kendilerine şimdiden teşekkür ederim. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142