Title of a News Article

Başkan Kuş bölgede çalışmaları inceledi...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Asya mahallesinde yapımına başlanılan 3 park alanında incelemelerde bulunup, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Asya mahallesinde yapımına başlanılan 3 park alanında incelemelerde bulunup, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi. İlçe genelinde aralıksız bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Asya mahallesinde yapımına başlanılan yeni park alanlarında da incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Ahmet Çağan ve teknik ekiple birlikte çalışmaların başladığı alanları gezen ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kuş, vatandaşların alanın genişletilmesi talebini de anında yerine getirerek, ilgililere talimat verdi. 5148, 5149 ve 5157. Sokaklardaki iki ayrı yerde başlanılan yeni park alanlarının kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini belirten Başkan Kuş, buldukları her alanı değerlendirdiklerini söyledi. Mahallede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı ve vatandaşlar da Başkan Kuş ve ekibine teşekkür etti.

Ekiplerin ilçe genelinde hummalı bir şekilde çalışmaya devam ettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” 1 Nisan’dan sonra tüm mahallelerimizi muhtarlarımızla birlikte gezdik ve sıkıntılarını not etmiştik. Asya mahallemizde de park sıkıntısı talebini almıştık. Çok şükür talimatımızı verdik. Asya mahallemize 3 park yapıyoruz. İnşallah bir aya kadar da bu parklarımızı mahallemize ve bölge sakinlerimize kazandırmış olacağız. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın kilitli beton parke taşı talebi olmuştu. Onu da inşallah önümüzdeki hafta da parke taşı çalışmalarına başlayacağız. Kısa süre için de mahallemizin tüm eksikliklerini gidermiş olacağız. “ dedi.

Asya Mahalle Muhtarı Ahmet Çağan ise Başkan Kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip,” bu alanlarımız daha önceden şahıslar tarafından işgal ediliyordu. Seçimden sonra Başkanımız mahallemizi ziyaret ettiğinde bu alanları parka çevireceğini söyledi, bize söz verdi ve sözünü tuttu. Bundan dolayı Başkanımıza mahallem adına çok çok teşekkür ederim.” Dedi.

Eyüp Nebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu da ilçedeki çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Eskiden bu alanları insanlar alıp satıyordu, ev yapıyorlardı. Başkanımız geldikten sonra bunlara müsaade etmedi. Sağolsun şimdi parklar ve yeşil alanlar yapılıyor. Allah kendisinden razı olsun. “ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195