Title of a News Article

Başkan Yılmaz'dan muhtarlara ziyaret

Başkan Yılmaz'dan muhtarlara ziyaret
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bu sabah mesaisine merkez mahalle muhtarlarını ziyaret ederek başladı.

Sabah saatlerinde beraberinde bazı daire müdürleriyle merkez mahalle muhtarlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Yılmaz, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen Yılmaz, taleplerin karşılanması için talimat verdi.

Muhtarları ziyareti sırasında mahalle sakinleriyle de görüşen Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Yenişehir, Esmerçayır, Hacı Ömer, Dicle, Bağlar, Şair İbrahim Rafet ve Bahçelievler mahalle muhtarlarını ziyaret eden Başkan Resul Yılmaz, muhtarlar ile sık sık bir araya geldiklerini dile getirdi.

Yılmaz, mahalle muhtarlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek şunları kaydetti" Biz muhtarlarımızı çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Mahallelerindeki taleplerin yerine getirilmesi konusunda iletişim halinde olmamız gerekiyor ki sürekli iletişim halindeyiz. Yoğun bir gündem ile ilçemize hizmet ederken muhtarlarımız her zaman bizleri destekledi. Muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195