Title of a News Article

Baydilli Genç Memur Sen'e konuk oldu

Baydilli Genç Memur Sen'e konuk oldu
banner206
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Genç Memur-sen Şanlıurfa Şubesi’nin Gençlik Akademisi programına konuk olarak gençlerle eğitim ve gençlik üzerine sohbet etti. Başkan Baydilli, okumanın ve eğitimin ülkenin kalkınması adına öneminden bahsetti

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye çalışan ve gençliğe verdiği önemle ön plana çıkan Karaköprü’ nün genç Belediye Başkanı Metin Baydilli, Genç Memur-sen Şanlıurfa Şubesi’nin daveti üzerine Gençlik Akademisi programında gençlerle bir araya geldi. Gençlere eğitim ve okumanın öneminden bahseden Başkan Baydilli, gençlerin bolca kendilerini geliştirmeleri, okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Program sonrası açıklamada bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederken şunları söyledi: “Genç Memur-Sen’in davetine icabet ederek burada gençlerimizle buluştuk. Eğitimle ilgili, ülkemizin durumuyla ilgili sohbet ettik. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilinin Şanlıurfa olması nedeniyle gençlerimizin geleceğin yöneticileri olduğunu, onlara çok iş düştüğünü anlattık. Gençlerimizin sorularına da cevap vermeye çalıştık. Bizi buraya davet ettikleri için Genç Memur-Sen’e ve burada bizi dinlemeye gelen tüm genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Veysi Bozdağ ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Gençlik Akademimizin dördüncü dersini Metin Başkanımızla gerçekleştirdik. Gençler adına kendilerine verdikleri tavsiyelerden, paylaştığı tecrübelerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Programın ardından Genç Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Veysi Bozdağ, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Beydilli’ye plaket ve Mehmet Akif İnan’ın eserlerinden oluşan kitap seti hediye ederken, Başkan Baydilli gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195