Title of a News Article

Bayık, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bayık, Çalışmaları Yerinde İnceledi
banner206

 Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Belediyesince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Hilvan'ın Çimdelli Mahallesi cami ve taziye evi kompleksi bahçe düzenlemesi kapsamında döşenen kilitli parke taşı çalışmasının ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Bayık, belediye olarak imkanlar dahilinde her yere hizmet götürme çabası içinde olduklarını belirtti. Özellikle cami ve taziye evi gibi halk kurumlarının önemli olduğunu belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

 

'İnançlı bir toplum olmamız nedeniyle, halka malolmuş ve halkın kurumları haline gelen cami ve taziye evi gibi mekanlara hizmet etmek ve edebilmek için, kurumsal hizmetin dışında Hak'a da hizmet anlamını taşıyor. Belediye olarak, bu tür halk kurumlarına hizmet götürmek önceliklerimiz arasındadır' dedi.

 

Yaptığı incelemenin ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Bayık, sorunları dinleyerek en kısa zamanda çözüme kavuşturulması belediye teknik ekibine talimat verdi.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bayık, ardından Yeni Mahalle'de devam eden kaldırım iyileştirme çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195