Title of a News Article

"Belediye Çalışıyor, Ceylanpınar'da Yaşam Kalitesi Artıyor"

"Belediye Çalışıyor, Ceylanpınar'da Yaşam Kalitesi Artıyor"
banner206

Halkın yaşam kalitesini arttırmayı hedefleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmaları ilçenin dört bir yanına yayıyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları bizzat denetliyor. Bu kapsamda Turgut Özal Mahallesinde devam eden park çalışmalarını inceleyen Başkan Atilla, çalışmalar hakkında Başkan yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi aldı.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ATİLLA'YA YOĞUN İLGİ

Turgut Özal Mahalle parkında çocukların yoğun ilgilisiyle karşılaşan Başkan Atilla, burada vatandaşlarla sohbet etti. Yapılan çalışmaları taktirle karşılayan mahalle sakinleri Başkan Atilla'ya çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Atilla, salıncakta oynayan çocukları da sallamayı ihmal etmedi.

TURGUT ÖZAL PARKI BİTME AŞAMASINDA

Turgut Özal Mahallesinde çok güzel Park yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Menderes Atilla, ''Yakın bir tarihte parkımız faaliyete geçecek. Şu anda parkımızın yüzde 80'ni bitmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda parkımızın yapımını tamamlayacak ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Parkımız daha bitmeden çocuklarımız oyun gruplarında oynamaya başlamışlar. Görüyorsunuz etrafımızda bu coşku beni çok mutlu etti. Çocuklarımızın buna ihtiyacı vardı. Çok güzel bir park yaptık onların hizmetine sunacağız. Çocuklarımızdan da söz aldım parka gözleri gibi bakacaklar diye. Mahalle çocuklarımızın her biri bu parkımızın birer bekçisi olacak. Mahalle sakinlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun.'' diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195